Mood csomag

50.000 Ft-tól

Lakberendezési szaktanácsadás, amely hangulattáblák segítségével meghatározza a koncepciót, ajánlatot tesz a helyiségek ideális térszervezésére, az alapvető stílusra, a szín- és anyaghasználatra, valamint a leghangsúlyosabb téri elemekre. Az igényfelmérő konzultáció gyakorlatias kérdésekre, akár konkrét beszerzési helyekre irányul, így rövid időkeret alatt kaphatod meg a szükséges információkat.

Visual csomag

4.000 Ft/m²-től

A Visual csomag keretein belül fotórealisztikus háromdimenziós látványtervek születnek annak érdekében, hogy a lehető legközelebbi képet kapd a leendő térről. A csomag fontos része a virtuális körbejárás, amely során több változatban is láthatod az egyes részleteket, amely hozzásegít, hogy biztosan megvalósuljanak az elképzeléseid.

Prime csomag

7.000 Ft/m²-től

Az eddigieket kiegészíti a részleges tervdokumentáció: elkészülnek az átalakítási tervek, a berendezési alaprajzok, a kapcsolási-világítási terv (vagy más választott terv), illetve a betervezett bútorokat és kiegészítőket összefoglaló, részletes konszignációs lista. A csomag igény szerint tartalmazza a beszerzésben való részvételt is.

Grand csomag

11.000 Ft/m²-től

A legátfogóbb szolgáltatás, amely az eddigi csomagokat kiegészítve tartalmazza a teljes tervdokumentáció elkészítését, jellemzően a burkolatkiosztási, vízkiállási és gépészeti terveket, valamint az egyedi bútorterveket. A csomag tartalmazza a kivitelezés szakmai támogatását, a különböző szakágakkal való egyeztetést, hogy a projekt valóban a tervek szerint kerüljön kivitelezésre.

Lakberendező árak

Nincs két egyforma projekt, ezért a lakberendező árak sem egyformák. A tervezői díj függ a feladat összetettségétől, időigényességétől és a költségvetéstől, de az építészeti adottságok is befolyásolhatják a végső összeget. Mindazonáltal a lakberendező árak csak abban az esetben módosulnak, amennyiben ez indokolt. A fenti induló négyzetméterárak sokat segíthetnek annak eldöntésében, hogy melyik tervezési csomag lesz a megfelelő számodra.

A csomagok egymásra épülnek, tartalmuk személyre szabható és bármikor kiegészíthető, illetve bizonyos tételek igény szerint elhagyhatók. Az első igényfelmérő konzultáción körvonalazzuk, hogy pontosan mire van szükséged, majd ez alapján készül el a tervezési lista és a végleges árajánlat.

Alapdíjas lakberendező árak: Az egyszeri helyszíni felmérés Budapesten belül alapáras szolgáltatás. A konzultációk száma nincs korlátozva, annyiszor egyeztetünk, ahányszor szükséges. Az első konzultáció minden esetben díjmentes.

Speciális lakberendező árak: A projekt közben felmerülhetnek nem várt igények, feladatok, például szükségessé válhat egy extra felmérés vagy a várnál több egyeztetés valamelyik szakmabeli kollégával. Az extra kiszállás, illetve a vidéki kiszállás díját megegyezés alapján állapítjuk meg.

COPYRIGHT© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA