Üdvözöllek,

Eszter vagyok, a Linari Interior Studio alapítója. Magánlakások, családi házak, kiadásra, illetve eladásra szánt ingatlanok belső tereinek tervezésével foglalkozom, referenciáim között fővárosi és vidéki projektek egyaránt megtalálhatók. Munkámat leginkább a letisztult minimalizmus jellemzi, de többféle stílusban is otthonosan mozgok.

A tervezés során nagy hangsúlyt fektetek a részletekre és törekszem a magas színvonal elérésére. Fontosnak tartom, hogy folyamatos inspirációszerzés által, új termékeket és technológiákat megismerve tartsam naprakészen a tudásomat. Lényeges tervezési szempont a személyesség – nem csupán egy Pinterest képet szeretnék reprodukálni, hanem megrendelőim egyedi igényei alapján, az adott lehetőségeket figyelembe véve a lehető legtöbbet kihozni a térből. Boldogsággal tölt el a tudat, hogy munkámmal maradandót alkothatok.

A tervezés menete

Az első kapcsolatfelvétel után részletes igényfelmérő konzultáció történik. Ügyfeleimmel szoros együttműködésben dolgozom az egész projekt során, közös döntésekkel alakítjuk a terveket. Meghatározzuk a koncepciót, hangulattáblákkal illusztrálom az alapvető stílusbeli elemeket, a szín- és anyaghasználatot, valamint körvonalazom, hogy milyen belsőépítészeti megoldásokkal tudjuk elérni a kívánt eredményt.

A lakberendezés legaktívabb szakaszában születik a legtöbb döntés. A helyszíni felmérés és a meglévő alaprajz felszerkesztése után kialakítjuk az ideális térelrendezést, a funkció, kényelem és esztétika szempontjából is kielégítő berendezést, végül tisztázódnak a részletek és a dekoráció. 3D körbevezetés segítségével bemutatom a közel kész tervet, a kérdéses részeket több változatban is elkészítem. Tapasztalatom alapján ez sokat segít a megrendelőknek a végső döntéshozatalban.

A következőkben elkészülnek a fotórealisztikus látványtervek, valamint a konszignációs lista a betervezett elemekről és beszerzési helyeikről. Átadásra kerül továbbá az összefűzött tervlapokból álló tervdokumentáció, amely alapján megkezdődhet a kivitelezés.

Fontosnak tartom, hogy a tervek utóéletét maga a lakberendező is nyomon kövesse, mert így garantálható a legmagasabb minőségű eredmény. A kivitelezés szakaszában helyszíni művezetés során, a szakemberekkel egyeztetve tisztázzuk a felmerülő kérdéseket és megoldjuk az esetleges problémákat.

Folyamatos kapcsolattartás

Ügyfélközpontú szemlélet jellemez. A lakberendezés bizalmi szakma, ahol a tervező és a megrendelő közötti kölcsönös szimpátia és gördülékeny együttműködés elengedhetetlen a siker érdekében. Örülök, hogy eddigi ügyfeleim bizalmát sikerült elnyernem.

COPYRIGHT© 2021. MINDEN JOG FENNTARTVA